Laden
a

Activiteiten

Hortus is open 1e Paasdag

Vier Pasen in de Hortus
Hortus Alkmaar is open op 1e Paasdag (31 maart) en 2e Paasdag (1 april) van 11:00 uur tot 17:00 uur. Kom langs om de lentebloeiers te bewonderen in de tuin. Ben je vroeg dan heb je extra kans om de ijsvogel te zien vanuit de ijsvogelhut. Voor kinderen tussen 3 en 7 jaar is er een leuke kabouterspeurtocht. Je krijgt een knapzak met lepel en loeppotje te leen. Ook krijg je een rode puntmuts. Die mag je houden. Door de hele tuin staan paddenstoelen met een rood hoedje en witte stippen. In iedere paddenstoel zit een opdracht. Zo ga je door de hele tuin en kun je alles onderzoeken en ontdekken. Prijs is 3,00.

Beeld&Tuin
Ook zijn de beelden van de kunstenaars van KunstenaarsCentrumBergen te bewonderen in de tuin. 

Paaslunch in KasCafé
Speciaal voor Pasen is er een heerlijke Paaslunch met biologische scrambeld eggs, daslook en bieslook uit eigen tuin, 2 sneetjes landbrood en eigen gemaakte humus voor €8,50 p.p. Als toetje of bij de koffie is er een overheerlijke bananensoes mét een advocaatje met slagroom voor €6,50 p.p. Natuurlijk kun je ook terecht voor een kopje kruidenthee,  biologisch appelsapje of een heerlijk stuk appeltaart. Bij mooi weer kun je terecht op het zonnige terras van het KasCafé.

Graag reserveren voor de Paaslunch (max 6 personen) via deze link

Paasactie voor Vrienden
Haal met pasen je vriendenkaart op. Vrienden van Hortus Alkmaar kunnen met Pasen een gratis introducé meenemen de tuin in. Deze actie geldt ook als je eerder de jaarkaart hebt opgehaald.