Laden
a

De Perfecte Trouwlocatie in Alkmaar

Trouwen in de prachtige tuinen van Hortus Alkmaar

Welkom bij Hortus Alkmaar, een idyllische trouwlocatie waar dromen werkelijkheid worden. Gelegen in de groene oase tussen Alkmaar en Heerhugowaard, biedt deze botanische tuin een betoverende setting voor een onvergetelijke bruiloft. Met weelderige groene tuinen, kleurrijke bloemen en serene vijvers, is Hortus Alkmaar de ideale plek voor stellen die op zoek zijn naar een romantische en unieke trouwlocatie.

Waarom de Hortus Alkmaar de beste trouwlocatie is

De Hortus Alkmaar biedt een combinatie van natuurlijke schoonheid, historische charme en exclusiviteit. Jullie kunnen de hele locatie exclusief afhuren, wat betekent dat jullie en jullie gasten in alle privacy van de dag kunnen genieten. De diverse thematuinen zorgen voor een prachtige achtergrond voor elke ceremonie en receptie, waardoor jullie bruiloft werkelijk uniek wordt.

Trouwfotoshoots in de Hortus Alkmaar

De Hortus Alkmaar biedt de ideale omgeving voor adembenemende trouwfotoshoots. Met zijn weelderige tuinen en (kleurrijke) bloemen, is deze locatie perfect voor het vastleggen van onvergetelijke trouwfoto’s.

De thematuinen van de Hortus Alkmaar bieden een diversiteit aan prachtige achtergronden. Van rustgevende kruidentuinen tot levendige bloementuinen, elke hoek van de tuin biedt unieke fotomogelijkheden. Dit maakt de locatie geschikt voor zowel intieme portretten als groepsfoto’s met familie en vrienden.

Hoe jullie bruiloft in de Hortus Alkmaar te plannen

Het plannen van jullie bruiloft in de Hortus Alkmaar is eenvoudig. Neem contact op met ons team om de beschikbaarheid te controleren en een rondleiding te plannen. Zodra jullie de perfecte datum hebben gevonden, kunnen jullie deze reserveren. Werk samen met ons team om alle details van jullie bruiloft te plannen, van de ceremonie-indeling tot de receptievoorzieningen. Op de dag zelf zorgt ons team ervoor dat alles soepel verloopt.

Bij Hortus Alkmaar zijn we toegewijd aan het creëren van een onvergetelijke bruiloftservaring. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jullie droombruiloft kunnen realiseren.

Meer weten over Trouwen in de Hortus Alkmaar?

Kom langs en informeer naar de mogelijkheden. We kunnen een onvergetelijk feest op maat voor je organiseren. 

Meer weten? info@hortusalkmaar.nl, tel. 072 5669639

  • Rolstoelvriendelijk;
  • Ruime, gratis, parkeermogelijkheden;
  • Horeca aanwezig; 

 

Of vul onderstaand formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! 

 

Contact

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Geïnteresseerd in
Wees welkom in onze kleurrijke, educatieve botanische tuin met geneeskrachtige planten, (ijs)vogels, vissen en nog veel meer. Maak het mee!