Laden
a

De tuin

Rondleidingen

Zondagochtendwandeling

Elke 1e zondag van de maand is er een zondagochtendrondleiding om 10.30 uur. Ervaren tuingidsen nemen de deelnemers mee voor een heerlijke wandeling door de tuin, die op dat moment nog gesloten is voor andere bezoekers.

Aanmelden is gewenst via info@hortusalkmaar.nl.
Deelname kost € 10,50 (€ 6,- voor de entree en € 4,50 voor de rondleiding).
Vrienden van Hortus Alkmaar betalen alleen € 4,50 voor de rondleiding.

Gratis rondleiding tijdens evenement

Elke maand is er een evenement zoals bijvoorbeeld de Plantenmarkt of de Bijendag. Op deze dagen zijn er gratis rondleidingen.
Een ervaren tuingids neemt de bezoekers mee de tuin in en vertelt van alles over de geschiedenis van de tuin, de planten, de vogels en insecten. De aanvangstijden van de rondleidingen worden in de tuin bekend gemaakt. Let ook op het maximum aantal deelnemers dat vermeld wordt.

Rondleidingen voor groepen

Ben je met meer dan 10 personen, dan kun je een rondleiding op afspraak krijgen door de tuin. Deze duurt een uur en wordt gegeven door een ervaren natuurgids.

Voor de kosten kijk hier. Je kunt de rondleiding combineren met een kopje koffie of thee met appeltaart of een lunch op ons gezellige terras. Informeer naar de mogelijkheden.

Reserveren via: info@hortusalkmaar.nl.

Wees welkom in onze kleurrijke, educatieve botanische tuin met geneeskrachtige planten, (ijs)vogels, vissen en nog veel meer. Maak het mee!