Laden
a

Activiteiten

Jazzmiddag met Jazz Duzz

Op zondagmiddag 27 augustus is het beurt de aan het Jazz Combo Jazz Duzz uit Koedijk om een sfeerverhogende bijdrage te leveren aan onze mooie tuin. Jazz Duzz is een […]

Op zondagmiddag 27 augustus is het beurt de aan het Jazz Combo Jazz Duzz uit Koedijk om een sfeerverhogende bijdrage te leveren aan onze mooie tuin. Jazz Duzz is een jazz combo, maar dat betekent niet dat er alleen maar jazz wordt gespeeld. Naast jazz standards bevat het repertoire uit blues-, funky- en latin nummers.

Het combo bestaat uit een ritmesectie met Cees van Nieuwburg/drums, Bas Oosterbaan/basgitaar en Pieter de Kort op gitaar en een blazerssectie met Jos van Es op flugelhorn/bluesharp, Margriet Kwint op altsax/dwarsfluit en Peter Hopman/trompet. Door de diversiteit aan instrumenten krijgt elk genre een mooi eigen geluid.

Jazz Duzz speelt vier jaar samen. De muzikanten hebben elkaar leren kennen bij diverse workshops en andere jazz formaties.

Er zijn dus geen kosten verbonden aan het bezoeken van het optreden. Mensen die alleen voor het optreden komen, betalen ook geen entree voor de tuin.