Laden
a

Activiteiten

Kunstenaar van de maand september: Fennanda Eleveld

Het Kascafé van Hortus Alkmaar is in september ingericht met het werk van Fennanda Eleveld. Zij speelt met beeld en maakt in haar collages een poëtische, beschouwende vertaling van wat […]

Het Kascafé van Hortus Alkmaar is in september ingericht met het werk van Fennanda Eleveld. Zij speelt met beeld en maakt in haar collages een poëtische, beschouwende vertaling van wat ze ziet in de natuur. De expositie heet dan ook  ‘Jardin des poètes’. Ze heeft het werk speciaal voor deze expositie gemaakt. Ze werkt dicht bij de natuur. In haar woorden: ”In mijn atelier op de Zanderij in Bakkum (aan de kust bij Castricum) op de zolder van een oude bollenschuur aan de rand van de duinen leef ik dicht bij de zee, de wolken en de ruimte.”

En verder over haar inspiratie: “Deze plek inspireert mij om naar buiten te kijken en naar binnen te keren. Buiten is de ruimte en het landschap dat mij binnen herinnert aan wie wij zijn.” Eleveld is lid van KunstenaarsCentrumBergen (KCB).

Datum: dinsdag 29 augustus  t/m zondag 1 oktober 2023
Tijd: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 – 17.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 – 17.00 uur, op maandag gesloten
Entree: € 5,00 incl. bezoek aan de tuin, kinderen t/m 12 jaar gratis, 13 t/m 18 jaar € 2,50.
Adres: Berenkoog 43, 1822 BH Alkmaar (bedrijventerrein Beverkoog), informatie: info@hortusalkmaar.nl, www.hortusalkmaar.nl en tel.: 072 5669639.