Laden
a

Activiteiten

Zomerse kruidenworkshop 10 augustus

Maak kennis met zomerse kruiden zoals het madeliefje en rozemarijn. Proef een kruidenthee en leer hoe je een salade, pesto, kruidenboter of soep maakt met kruiden uit de tuin. Marieke […]

Maak kennis met zomerse kruiden zoals het madeliefje en rozemarijn. Proef een kruidenthee en leer hoe je een salade, pesto, kruidenboter of soep maakt met kruiden uit de tuin. Marieke Kraakman van Madelief Kruiden verzorgt deze leuke en leerzame workshop.

We gaan van start met een kruidenthee proeverij en maken kennis met elkaar. Er is een korte uitleg over welke kruiden we gaan gebruiken. De focus ligt iedere workshop op het maken van iets geneeskrachtigs, iets voor haar of huid en iets om misschien wel meteen op te eten. Alles wat we gebruiken is op natuurlijke basis en uiteraard met kruiden als uitgangspunt. Het is puur genieten bij Hortus Alkmaar in de zomer. Je beleeft de natuur volop in de prachtige kruidentuin, waar we zeker in gaan wandelen én kruiden plukken. Wat je tijdens de workshop met kruiden maakt neem je na afloop mee naar huis.

Deze workshop wordt gegeven op zaterdag 10 augustus en op zaterdag 20 juli. Het programma is iedere ochtend anders. Je kan de workshops los van elkaar volgen.

Data: zaterdagochtend 10 augustus 2024
Tijd: van 9.00 – 12.30 uur
Locatie: Hortus Alkmaar
Prijs: € 45,00 per workshopdag. Let op: Doe je twee dagen of meer mee? Dan betaal je € 42,00 per keer. De prijs is inclusief alle gebruikte materialen, recepten, koffie en kruidenthee.
Aanmelden via : info@madelief-kruiden.nl