Laden
a

Onze winkel

Hortus wijn

Alle HORTUS wijnen worden gemaakt van biologisch dynamisch geteelde druiven en bereid volgens deze richtlijnen. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor bio-dynamische landbouw en voeding. Voor meer informatie kijk op: www.stichtingdemeter.nl.

Meer weten? Info@hortusalkmaar.nl en tel. 072 5669639.

2020 HORTUS Tempranillo Tinta

Deze rode wijn is gemaakt van biologisch geteelde druiven volgens de Demeter voorschriften. Ze heeft een volle, donkere kleur met paarse schakeringen, een stevige, fruitige geur met daarin donker fruit en kruiden. De smaak is soepel en vol met daarin weer zwarte kersen, pruimen en zwarte bessen. In de afdronk aangename zachte tanines en Mediterrane kruiden. Heerlijke rode wijn om ‘los’ van de maaltijd te drinken, maar ook zeker een uitstekende begeleider van gegrilde groentegerechten, rood vlees van de grill en pittige kazen.

Meer over onze winkel

Een bezoek aan de hortus is eigenlijk niet ‘af’ zonder een bezoek aan onze gezellige winkel. Daar vind je altijd cadeautjes, natuurboeken, zaden, Hortus honing, Hortus bier en – wijn en nog veel meer.
Wees welkom in onze kleurrijke, educatieve botanische tuin met geneeskrachtige planten, (ijs)vogels, vissen en nog veel meer. Maak het mee!