Laden
a

Steun hortus alkmaar

Word Sponsor

Sponsoren zijn van harte welkom ons te helpen om de tuin met haar bijzondere geneeskrachtige kruidencollectie te behouden én om ons werk te kunnen blijven doen. We zetten ons in voor gezondheid, klimaat en biodiversiteit. Sponsoren kan met een bijdrage in natura (kennis, materiaal, vrijwilligersuren, netwerk) of financieel.

Financiële ondersteuning

Voor financiële ondersteuning door nieuwe sponsoren bieden we in de basis 3 verschillende mogelijkheden:
De Bronzen Zakenvriend voor € 250,-
De Zilveren Zakenvriend voor € 1.000,-
De Smaragdgroene Zakenvriend voor € 2.500,-

Alle sponsoren ontvangen onze digitale Nieuwsbrief en krijgen een vermelding van hun naam op onze website.

In natura

Bedrijven kunnen Hortus Alkmaar bijvoorbeeld ondersteunen met materialen, zoals bijvoorbeeld hout voor het bouwen van een brug. Kennis is ook welkom.
Bijvoorbeeld op het gebied van social media en Search Engine Optimization (SEO). Extra handjes zijn ook handig. Vrijwilligers ‘van buiten’ zaaiden bijvoorbeeld calendula en potten plantjes op. Ook waren er stratenmakers die in de tijd van de baas ons terras mochten straten.

Tegenprestaties

Hoewel we weten dat het sponsoren vaak niet om de tegenprestatie gaat, hebben we toch een paar leuke en interessante pakketten samengesteld.

Meer weten, bijvoorbeeld over de sponsoring en belasting? Neem dan contact op met Erik ten Winkel op telefoonnummer 072 5669639 of mail: info@hortusalkmaar.nl.

Meer over help Hortus Alkmaar

Help jij ons met ons werk voor gezondheid, vergroening, biodiversiteit en educatie?
Wees welkom in onze kleurrijke, educatieve botanische tuin met geneeskrachtige planten, (ijs)vogels, vissen en nog veel meer. Maak het mee!